Технички простор

Монтажен технички простор на опремата е идеално решение за неколку работни места за миење на автомобили. Комплетната опрема е вградена во контејнер, и може да се користи како депонија за материјали. Куќиштето е галванизира но и пластифицирано. Димензии 6000мм х 2000 х 2100 мм или по желба.

Контејнер   Инокс

Инокс контејнер е централна единица во која е сместена комплетната апаратура на само послужувалната авто перална. Во изработката употребуваме  не’рѓосуван  челик ( Инокс) и нај  современи термо изолациони материјали, како и материјали за обликување според специфичните побарувања на инвеститорот. Димензија на контејнерот ( централната единица) зависи од специфичност на теренот, и може максимално да се прилагодува на секаква ситуација во теренот. Стандардни димензии на контејнерот се од 800 x 2750 x 2100 mm.

Контејнер

контејнер е централна единица во која е сместена комплетната апаратура на само послужувалната авто перална. Во изработката употребуваме  не’рѓосуван  челик ( Инокс) и нај  современи термо изолациони материјали ( полиуретан, минерална волна, ИПН , и др ) како и материјали за обликување според специфичните побарувања на инвеститорот.  . Димензија на контејнерот ( централната единица) зависи од специфичност на теренот, и може максимално да се прилагодува на секаква ситуација во теренот. . Стандардни димензии на контејнерот се од 6000 x 2000 x 2100 mm.

 

Технички ормани

Инокс технички орман е е централна единица во која е сместена комплетната апаратура на само послужувалната авто перална. . Во изработката употребуваме  не’рѓосуван  челик ( Инокс) и нај  современи термо изолациони материјали, како и материјали за обликување според специфичните побарувања на инвеститорот. Димензија на техничкиот орман  ( централната единица) зависи од специфичност на теренот, и може максимално да се прилагодува на секаква ситуација во теренот.

  • 3-точки на вклучеле
  • Топлотна и бучна изолација

Достапни опции:

  • Интегрирани команди единици со систем за наплата
  • Греење
  • Технички орман индивидуален произведен според желбата на купувачот
  • индивидуален дизајн на орманот

ECO Mobile орман

Орман на опремата е изработен во потполност од не’рѓосуван  челик и нуди доволен простор за инсталација на комплетната техника за миење.            

Димензии : 800 mm x 800 mm x 1700 mm

 

INOX орман  800

Орман на опремата е изработен во потполност од не’рѓосуван  челик и нуди доволен простор за инсталација на комплетната техника за едно работно место за  миење.

Димензии : 800 mm x 800 mm x x 2100 mm

 

INOX орман 1800
Орман на опремата е изработен во потполност од не’рѓосуван  челик и нуди доволен простор за инсталација на комплетната техника за две  работни места за  миење.

Димензии : 800 mm x 800 mm x x 2100 mm

 INOX орман 2700

Орман на опремата е изработен во потполност од не’рѓосуван  челик и нуди доволен простор за инсталација на комплетната техника за две  работни места за  миење со бојлер со топла вода и осмоза
Димензии: 2700 mm x 800 mm x 2100 mm

 

INOX орман 3600

Орман на опремата е изработен во потполност од не’рѓосуван  челик и нуди доволен простор за инсталација на комплетната техника за три  работни места за  миење со бојлер со топла вода и осмоза

Димензии: 3600 mm x 800 mm x 2100 mm

INOX орман  4500

Орман на опремата е изработен во потполност од не’рѓосуван  челик и нуди доволен простор за инсталација на комплетната техника за четири  работни места за  миење со бојлер со топла вода и осмоза

Димензии: 4500 mm x 800 mm x 2100 mm