Систем за наплата

Командна  единица

Командна единица со висок квалитет на пазарот:

 • 3 точки на вклучењ
 • Светлечки тастери IP68 Сиеменс со заштита од вода и прашина
 • Дигитални показател за време за миење
 • Електронска жетоњера со заштитен капак
 • Предвидено за монети од : 0.10.- / 0.20.- / 0.50.- / 1.- / 2.- / 5.- како и жетони
 • Ѕидна монтажа

Опционално :

 • Плаќање со магнетни картички

Програми за миење :

 1. Фелге/и Инсекти- опционално Цемент програм
 2. ХХЛ ПЕНА-опционално
 3. Миење со висок притисок
 4. Миење со четка/ ХХЛ Четка со пена- опционално
 5. Исплакнување со ладна вода
 6. Четка за полирање/ ланец-опционално
 7. Восок- восок со пена- опционално
 8. Исплакнување со осмоза вода
 9. Стоп

Димензии на куќата : В 500 x Ш 500 x Д 200 mm

Седиште на Командната единица Инокс

Седиштето на командната единица е направено од не р ѓсуван челик
со интегриран контење за ланец за миењето

Менувачница

Indoor & Outdoor модел, модерен дизајн на изработка, познати техники со вградени
Читач на хартиените паричникот и хопер за издавање на жетони
Процесот на издавање жетони се покажува на Touchpanel

Вграден уред :

 • 4,7” Дисплеј во боја
 • 3 реда за текст
 • 1 хопер со жетони
 • Фах за издавање за жетони
 • Читач на парите
 • Рабатни систем
 • INOX-no куќиште

Безготовински систем на плаќањето :

IQ паричникот е многу едноставен, модерен и ориентиран кон иднината  Решение за плаќање за миење услугата со помош на апп  (iOS i Android).
Ова апликација ви нуди личен идентитет со вашето лого и вашата адреса    Без дополнителна   за трансакција 

Плаќање со мобилен телефон

iQ wallet App функционира едноставно :

1.Setup

 • iQ wallet App бесплатно се скине и инсталира

2. Charge

 • Паричниот надомест се плаќа на мобилен телефон

3. Pay

 • Се избира програм и се врши уплата