Посебни модели- индивидуални решенија

Посебни околности, локации или желби понекогаш барат флексибилност кој и не можат да ги остварат стандардизираните производи а истото важи и за дизајнот. . InoWash со гордост ги прилагодува нашите решенија и дизајните за нашите купувачи. Нашиот тим на инженери, архитекти и дизајнери ќе можат да дизајнираат се што е технички изводливо и да планираат заедно со купувачот. Граници во архитектура не постојат. На пример големите центри за авто перални можат да бидат на повеќе ката за канцелари или со ресторант или помали проекти каде за посебен простор треба посебни решенија или имате дизајн на корпоративен идентитет и сакате да го пренесете во вашата авто перална. Сето ова и многу повеќе е можно.
Ако имате посебни желби, обратете се на нас и заедно ќе пронајдеме и ќе развиеме ваши индивидуални решение.