InoMobile 150 HT апарат со висок притисок

Мобилни уреди за миење со ладна вода InoWash се наменети за професионална употреба. Се карактеризираат со високи перформанси и сигурност во работата, висока флексибилност, ергономика и лесно одржување.

Опционално

 • Можност на користење на ладна или топла вода
 • Дозиран систем за детергенти
 • Пушки и четки за миење
 • Моталица за црева, вртена рака
 • Метална конструкција галванизира и пластифицирани

Технички карактеристики 

 • Работниот притисок : 150 bar
 • Прелив на вода : 720 l/h
 • Потрошувачка на вода : 12 l/min
 • Влезната температура : 60°C
 • Приклучната снага : 2  kW
 • Напојување : 3 x 400 VAC 50Hz
 • Јачината на струјата : 16A