sreda, 27 januara, 2021
NaslovnaVestiEvropsko Online Prvenstvo

Evropsko Online Prvenstvo

Evropska šahovska unija u saradnji sa chess.com online platformom organizuje Evropsko Online Prvenstvo u periodu od 16. do 31. maja 2020.
Turnir će se održati u 5 rejting kategorija i pobednici svake kategorije osvojiće titulu Evropskog Online prvaka. Evropska šahovska unija pripremila je viće od 200 nagrada (uslove na Evropskim prvenstvima, diamond chess.com profile, učešće u simultankama protiv 2700+ velemajstora i novčane nagrade u finalnoj 2300+ rejting kategoriji).
Svi igrači koji se budu plasirali za finale u svojim kategorijama (u finalima ce učestvovati 250 igrača u svakoj rejting kategoriji) igraće uz uključene kamere preko Zoom platforme kako bi bio obezbedjen fair play. Finala će biti prenošena u LIVE studiju za svaku od kategorija.
Pravilnik turnira možete naći na sajtu Evropske šahovske unije. Upisnina iznosi 5 eura, dok su igrači sa titulama GM, IM, WGM i WIM oslobodjeni upisnine.
Lista učesnika objavljena je na chess-results >>>
Registracija je dostupna na sledećem linku: Registracija >>>

- Advertisment -

Most Popular

Predsednik

Dragan Lazić (55) direktor je Alo MediaSystem d.o.o. Beograd, jedne od vodećih medijskih kuća u zemlji i osnivač i predsednik šahovskog kluba Sirmium Sremska...

Šahovski savez Srbije potpisao sa FIDE sporazum o reprogramu finansijkih obaveza

Beograd, 26. novembar 2020. Izvršni direktor Svetske šahovske federacije (FIDE) Viktor Bologan i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić, posle kraćih pregovora, potpisali su Sporazum...

Recent Comments

.td-main-page-wrap { padding-top: 8px; } .td_block_wrap { margin-bottom: 8px; position: relative; clear: both; }