Mi smo Agencija za nekretnine Radanović – DOMILTIM DOO ŠABAC, dr Teodora Božina bb, 15000, Šabac, PIB 110821297, M.B.21390771 Licencirana smo agencija upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama u Srbiji, a naše se osoblje sastoji i od agenta koji imaju položen stručni ispit, i upisani su u Imenik agenta posredovanja u prometu nekretnina, što Vam olakšava prodaju i kupovinu nekretnina i štedi Vaše vreme i novac. Klijentima osiguravamo profesionalno oglašavanje, i prezentaciju nekretnine, pronalaženje kupca/prodavca u najkraćem mogućem roku, kao i svu stručnu dokumentaciju za zaključenje prodaje/kupovine.

Cilj agencije je izvrsnost usluge i kvaliteta prema svakom klijentu. Otvoreni smo za saradnju na celoj teritoriji Republike Srbije i šire, tj. gde god postoji zainteresovanost klijenata za naše usuge. Naša agencija je u stalnom rastu i formiranju najboljeg tima profesionalaca na polju nekretnina. Stoga smo za sve upite uvek na raspolaganju na našem telefonskom broju ili e-mail adresi i kancelariji. Svakom našem klijentu, pre svega pristupamo kao čoveku koji je pred velikom odlukom, uz potpuno razumevanje i podršku, obzirom da se radi o izuzetno zahtevnim okolnostima koje iziskuje kupovina ili prodaje nekretnine.

Svojim znanjem i poslovnim veštinama, nastojimo ovaj proces učinimo dobrim iskustvom. Ukoliko ste zainteresirani za prodaju, kupovinu, zamenu ili najam nekretnine, na pravoj ste adresi! MI smo Vam zahvalni na ukazanom poverenju koje ćemo opravdati najboljom uslugom i odnosom koji su uvek najbolja preporuka. Vaša Agencija za nekretnine Radanović